,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Життя за кордоном – не лише подорожі, а й цікавий життєвий досвід
Четвер, 15 вересня 2016 15:56

Життя за кордоном – не лише подорожі, а й цікавий життєвий досвід

Життя за кордоном – не лише подорожі, а й цікавий життєвий досвід

Про роботу в Сполучених Штатах розповіли студентам ЧДТУ представники  Work & Travel

Представники компанії «Аспект» розповіли студентам  ЧДТУ про життя за кордоном, а також що їх очікує під час та після поїздки за програмою Work& Travel USA.

«Ця програма для студентів перших-третіх курсів  стаціонару. Нині, до кінця вересня, діє знижка. Тому тим, хто цікавиться, рекомендую не гаяти часу, адже такий шанс дається не всім »,– розповідає директор компанії Оксана Варга.

Студентів познайомили з дівчиною, яка три роки підряд подорожувала за допомогою цієї програми. Детальніше про культурний шок та 8-ми годинний робочий день можна було почути з перших вуст.

«Америка не може не сподобатись. Культурний шок звичайно є, бо ж коли приїжджаєш  – все видається дивним. У магазинах, на рекламних щитах та в транспорті, – скрізь англійська. Проте, за два тижні шок проходить, і згодом ти не лише починаєш вільно розмовляти, але й переймаєш акцент американців»,– ділиться зі студентами менеджер компанії Work& Travel Яна Багінська.

Щороку до Штатів їздить багато студентів ЧДТУ. Під враженнями від поїздки діляться цікавим досвідом з одногрупниками.

«Я працював у штаті Техас помічником офіціанта. Поїздка дала мені не лише гарний досвід, але й допомогла «підтягти» англійську мову», - пояснює студент Павло Цой.