,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У гуртожитках ЧДТУ пройшли настановчі збори
Середа, 14 вересня 2016 09:40

У гуртожитках ЧДТУ пройшли настановчі збори

У гуртожитках ЧДТУ пройшли настановчі збори

Відкритий діалог адміністрація ЧДТУ провела зі студентами – мешканцями гуртожитків

Адміністрація ВНЗ, правоохоронці та господарські служби ЧДТУ провели збори для мешканців студентських гуртожитків. Це вже стало доброю традицією у студентському містечку Черкаського державного технологічного університету, де у чотирьох будівлях проживає понад 1200 студентів.

Представники адміністрації роз’яснили студентам, яка структура виховної роботи в гуртожитках ЧДТУ, ознайомили їх із правилами техніки безпеки і наголосили на необхідності  дотримання правил проживання.

Студенти дізналися, що органи студентського самоврядування гуртожитків переймаються проблемами мешканців та допомагають у їх вирішенні.

На зібранні виступили представники правоохоронних органів міста. Проведена ними змістовна лекція та інструктаж студентів щодо їх прав та обов’язків поводження в громадських місцях є превентивним заходом і сприятиме зменшенню проявів злочинності у місті. У зв’язку з непростою ситуацією в країні також було висвітлено ряд питань з цивільного захисту.

Також перед мешканцями гуртожитків виступили працівники Студентського та спортивного клубів Центру студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ з оголошеннями  про роботу гуртків та секцій, в яких студенти зможуть реалізувати свої здібності.

Учасники зборів мали змогу поставити  питання будь-кому з присутніх та отримали вичерпні відповіді. Захід проведений  у формі  жвавого діалогу.

На настановчих зборах були присутні і взяли участь: проректор з гуманітарно-виховних питань Валентин Лазуренко, проректор Микола Куницький, працівники правоохоронних служб Придніпровського та Соснівського РВ УМВС в Черкаській області, начальник відділу охорони праці та цивільного захисту Олег Босак, інженер з пожежної безпеки та цивільного захисту Віталій Мірошник, керівник Центру студентського розвитку та культурних програм Тетяна Кужим, директор студенського містечка Володимир Трояновський, голови студентських рад гуртожитків, адміністрація факультетів, коменданти.