,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини До уваги молодих вчених ЧДТУ та їх наукових керівників !
П'ятниця, 29 січня 2016 11:46

До уваги молодих вчених ЧДТУ та їх наукових керівників !

До уваги молодих вчених ЧДТУ та їх наукових керівників  !

Згідно з листом Департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти і науки України від 26.01.2016 №18/4-7-16 науково-дослідним інститутом Черкаського державного технологічного університету проводиться прийом документів від молодих науковців, які планують балотуватися у претенденти на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених на 2016-2017 роки.

Відповідно до Положення про стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених, з яким можна ознайомитись за посиланням  http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/560-94-п, на здобуття стипендій висуваються кандидатури  віком до 35 років, які мають значну базу наукових доробок та проводять перспективні наукові дослідження.

Прийом документів бажаючих, які планують балотуватися у претенденти на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених триває до 12 лютого 2016 року.

Рішення про висунення кандидата на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України буде прийматись на засіданні Вченої ради 15 лютого 2016 року, шляхом таємного голосуванням за умови, що за нього проголосує не менше 2/3 присутніх членів ради.

Зауважимо, що перевага буде надаватися тим претендентам, що є дійсними членами Наукового товариства молодих вчених Черкаського державного технологічного університету https://chdtu.edu.ua/rmv/about

Детальну інформацію про усі необхідні документи та правила їх оформлення можна знайти за посиланням https://chdtu.edu.ua/rmv/announces