,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Відкритий Чемпіонат Черкас з баскетболу
Понеділок, 30 листопада 2015 13:34

Відкритий Чемпіонат Черкас з баскетболу

Відкритий Чемпіонат  Черкас з баскетболу

         У листопаді в Черкасах стартував сезон аматорського баскетболу. Цьогоріч відкритий чемпіонат Черкас з баскетболу проводиться у двох лігах. Організатори турніру, якою є федерація баскетболу області, започаткували цьогоріч Вищу та Перші лігу.  Також цього сезону «аматорка» була розширена у кількості (14 команд) та географії команд. Вперше у відкритий чемпіонат Черкас заявилася команда із Кам’янки.


         Дві команди студентів нашого університету беруть участь у цих змаганнях. У  Вищому дивізіоні виступає команда «ЧДТУ-1», у Першій лізі –  «ЧДТУ-2».
         28-29 листопада в рамках чемпіонату дві команди університету «ЧДТУ-1» і «ЧДТУ-2» зіграли свої матчі та в обох поєдинках вибороли свої перемоги.
         У матчі вищого дивізіону стосунки з’ясовували гравці команди «ЧДТУ-1» та срібні призери минулого Чемпіонату міста команда «Ветеран-Баскет». Гра була дуже напруженою і цікавою. В першій половині гри команди вивчали можливості своїх суперників та грали рівно, про що свідчить рахунок 25:24 на користь «Ветеран-Баскет». Однак, в третій чверті баскетболісти «ЧДТУ-1» збільшили швидкість і здійснили ривок 30:19. В четвертій чверті наші гравці зберегли цю різницю, не дивлячись на всі спроби команди суперника і перемогли з рахунком 82:72.  (14:14; 10:11; 25:24; 30:19).
         Друга команда  університету «ЧДТУ-2» у матчі  Першої ліги зустрічалася з командою «ЧП». Під час гри перевага переходила від однієї команди до іншої. Розв’язка настала за чотири хвилини до завершення матчу, коли гравці ЧДТУ зуміли переломити хід гри на свою користь, адже програвали 6 очок, і довели гру до перемоги з рахунком 55:53.
         До змагань серед чоловіків  була допущена студентка ІІІ курсу ФКТМД гр. ДЗ-31 Литвин Анна, яка грала за команду «ЧДТУ-2».

--
Лариса Ярославська

Галерея зображень