,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Шановні працівники та студенти університету!
П'ятниця, 27 листопада 2015 21:38

Шановні працівники та студенти університету!

Шановні працівники та студенти університету!

Шановні працівники та студенти університету!

Доводимо до Вашого відома, що ініціативною групою працівників та студентів Черкаського державного технологічного університету утворено первинну профспілкову організацію працівників та студентів Черкаського державного технологічного університету.

03.11.2015 вказана профспілкова організація зареєстрована як юридична особа  у встановленому законодавством порядку.

Відповідно до установчих документів створеної профспілки завдання профспілки є захист трудових, соціально-економічних прав та інтересів її членів.

При розробці Статуту профспілки враховано здобутки і недоліки в діяльності інших профспілкових організацій, регламентно обмежено можливість зловживань з боку керівних органів Профспілки та закладено дієві механізми контролю за витрачанням членських внесків Членів Профспілки.

Враховуючи, що питання щодо конкретних напрямків та форм організації діяльності профспілки, прийняття Положення про використання коштів Профспілки будуть прийматись на Загальних Зборах Профспілки, висловлюючи особисту повагу до реалізації кожним працівником та студентом університету права на участь у будь-яких громадських торб єднаннях, запрошуємо всіх ознайомитись із статутними документами щодо діяльності даної профспілкової організації, участі у її створенні та формуванні органів управління.

З повагою, співзасновник профспілки Плесюк О.С.