,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти Черкаського державного технологічного університету переймали Європейську практику працевлаштування студентів
П'ятниця, 27 листопада 2015 11:14

Студенти Черкаського державного технологічного університету переймали Європейську практику працевлаштування студентів

Студенти Черкаського державного технологічного університету переймали Європейську практику працевлаштування студентів

Студенти Черкаського державного технологічного університету спеціальності «Прикладна лінгвістика», під керівництвом к.філол.н., доц. Рагузіної Л. Ю., переймали Європейську практику працевлаштування студентів ще до закінчення навчання у вузі. В черговий раз студенти відвідали агентство міжнародного студентського обміну та освіти – ICEA.

Агентство вже багато років співпрацює з навчальними закладами як України, так і США, Канади, Великобританії, Австралії, Мальти, Швейцарії. За останні 10 років агентство ICEAзарекомендувало себе як одне з найнадійніших  міжнародних  партнерів в Україні по наданню послуг у сфері освіти за кордоном. Пропоновані фірмою курси ведуть також і висококваліфіковані випускники спеціальності «Прикладна лінгвістика». 

Рівень якісної перекладацької підготовки студентів групи МПЛ-14 вразив директора агентства - Кобець І.В., тому студентам було запропоновано працевлаштування на посаді контрагент-менеджера.

  Практичні знання студентів з дисципліни «Business English» дають змогу вести on-line  переговори, працювати із супровідними документами.

Директор агентства - Кобець Ірина особисто поділилася секретами багаторічного успіху в співробітництві із закордонними університетами. Менеджери фірми подарували студентам безцінний досвід як будується успішна кар’єра за кордоном.

Кожний студент Лінгвістичного факультету – особливий та по-своєму талановитий, тому розкрити цей талант є головним завданням  викладачів кафедри «Прикладної лінгвістики» ЧДТУ.