,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЗВЕРНЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ЧДТУ ДО СПІВРОБІТНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ
Четвер, 26 листопада 2015 16:52

ЗВЕРНЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ЧДТУ ДО СПІВРОБІТНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ

ЗВЕРНЕННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ ЧДТУ  ДО СПІВРОБІТНИКІВ ТА СТУДЕНТІВ

Шановні співробітники та студенти

Черкаського державного технологічного університету!

У зв’язку з поширенням 25 листопада 2015 р. серед співробітників та студентів Черкаського державного технологічного університету недостовірної та некоректної інформації щодо приниження ділової репутації членів Профспілки працівників освіти і науки України та безпосереднього тиску адміністрації на працівників та студентів адміністрація університету з усією відповідальністю заявляє і доводить до відома членів трудового колективу та студентства наступну інформацію.

Згідно Закону України«Про громадські об'єднання», Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» та Статуту Профспілки працівників освіти і науки України (розміщений на сайті первинної профспілкової організації ЧДТУ) та інших нормативних документів інтереси членів організації можуть представляти декілька профспілкових організацій, членами яких вони є.

Тому, виходячи із вищезазначеного та не порушуючи законодавчу базу щодо заснування ще однієї профспілки співробітників та студентів ЧДТУ адміністрація підтримує посилення соціально-економічного захисту співробітників та студентів, що говорить про розширення демократичних засад в діяльності ЧДТУ.

Просимо членів нашого колективу та студентство не піддаватися на провокаційні заклики та самостійно і зважено визначитись зі своїм членством у будь-якій профспілці.

Адміністрація ЧДТУ підтримає будь-який вибір членів трудового колективу і студентства та буде захищати їхні інтереси та співпрацювати на засадах партнерства, забезпечуючи належні умови для їх діяльності, згуртування колективу, покращенню іміджу та морального клімату в нашому університеті.