,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні хіміки-технологи та екологи ЧДТУ відвідали підприємство «ЕКОНІЯ»
П'ятниця, 24 травня 2024 09:34

Майбутні хіміки-технологи та екологи ЧДТУ відвідали підприємство «ЕКОНІЯ»

Майбутні хіміки-технологи та екологи ЧДТУ відвідали підприємство «ЕКОНІЯ»

23 травня 2024 студенти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» і спеціальності 101 «Екологія» з викладачами кафедри хімічних технологій та водоочищення Черкаського державного  технологічного університету відвідали ТОВ ПІІ «ЕКОНІЯ» у місті Золотоноша на Черкащині.

Інноваційне підприємство «ЕКОНІЯ» спеціалізується на виробництві питної води та дитячого харчування «Малятко», «Аквуля», «Чистий ключ» і «ЙОДО». Виробничі процеси та специфіка продукції безпосередньо пов’язані з професійними компетенціями майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Під час екскурсії студенти відвідали хімічну лабораторію, яка є важливим компонентом виробництва, ознайомилися з виробничими цехами, побачили процес розливу води та її насичення вуглекислим газом, а також оглянули сучасне виробниче обладнання. Крім того, молодь дізналася про методи контролю якості продукції та екологічні стандарти, що використовуються на підприємстві.

Загалом, екскурсія для майбутніх фахівців була ефективною, оскільки студенти отримали додаткові знання про реальні виробничі процеси та сучасні технології, які застосовуються в харчовій промисловості. Викладачі підкреслили важливість таких заходів для розширення світогляду студентів і підвищення їхньої професійної компетентності.