,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На базі ЧДТУ пройшла обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини»
Понеділок, 29 квітня 2024 13:00

На базі ЧДТУ пройшла обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини»

На базі ЧДТУ пройшла обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини»

26 квітня 2024 року на базі Черкаського державного технологічного університету за ініціативи Управління освіти і науки Черкаської обласної військової адміністрації відбулась обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини».

– Підготовка кваліфікованих робочих кадрів залишається незмінним пріоритетом для освіти регіону.  Надто зараз, у час війни. Сьогодні  спостерігаємо збільшення  попиту на робітничі професії. Саме ці фахівці будуть працювати над відновленням нашої країни в майбутньому.  Тож цей захід – гарна можливість для обміну досвідом із колегами, презентації напрацювань. Окрему увагу  ми приділяємо інформуванню майбутніх абітурієнтів про перспективи професій, зокрема співпраці з роботодавцями, – зазначив заступник голови Черкаської ОДА Олександр Шамрай.

Обласна виставка педагогічних технологій «Профтехосвіта Черкащини» – це платформа для позиціювання власної освітньої продукції, пошуку нових форм співпраці із соціальними партнерами, іншими закладами освіти. Це ефективна форма науково-практичної дискусії між освітянами, спілкування з колегами щодо педагогічних інновацій та аспектів упровадження цифрових засобів навчання, реалізації творчих ініціатив серед обдарованої учнівської молоді.

До події активно долучилися 17 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Черкаської області, які представили 63 майстер-класи з 36 робітничих професій та розгорнули експозиції рекламно-профорієнтаційної продукції.