,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У межах Тижня охорони праці в ЧДТУ обговорили умови безпечної праці, вимоги до працевлаштування та трудових договорів
Понеділок, 29 квітня 2024 14:20

У межах Тижня охорони праці в ЧДТУ обговорили умови безпечної праці, вимоги до працевлаштування та трудових договорів

У межах Тижня охорони праці в ЧДТУ обговорили умови безпечної праці, вимоги до працевлаштування та трудових договорів

29 квітня 2024 року в межах Тижня охорони праці в Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч представників Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з адміністрацією закладу вищої освіти та студентами факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування.

Під час зустрічі заступник начальника відділу з питань праці управління інспекційної діяльності Тетяна Томіленко та головний державний інспектор  відділу безпеки праці управління інспекційної діяльності у Черкаській області Сергій Андрієнко розповіли учасникам про умови безпечної праці, вимоги до працевлаштування та трудових договорів. У своїх промовах інспектори торкнулися законодавчих актів, зокрема Кодексу законів про працю України (КЗпП), та приділили увагу обов’язкам працівників і роботодавців. Також обговорили основні види тиску на працівників, що можуть бути визначені як мобінг, дії при виявленні таких фактів та адміністративну відповідальність винної особи за мобінг.

Своєю чергою проректор ЧДТУ Микола Куницький наголосив на обов’язках керівників, зазначивши вимоги до працівників у межах законодавчих актів та відповідальність за невиконання своїх обов’язків.