,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На Інформаційний день у ЧДТУ завітала учнівська молодь Черкаської і Кіровоградської областей
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:07

На Інформаційний день у ЧДТУ завітала учнівська молодь Черкаської і Кіровоградської областей

На Інформаційний день у ЧДТУ завітала учнівська молодь Черкаської і Кіровоградської областей

26 квітня 2024 року Черкаський державний технологічний університет влаштував Інформаційний день, на який завітали не лише старшокласники міста, а й учнівська молодь із Чигирина та Новодмитрівської громади Кіровоградської області. Нині Черкаський державний технологічний університет – єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини, який охоплює також і сусідні регіони, аби забезпечувати юних українців якісною і сучасною технологічною освітою.

Перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров переказав гостям університету вітання від ректора ЧДТУ Олега Григора та розповів молоді про широкий спектр спеціальностей та акредитованих освітніх програм; пропозиції для академічної мобільності та дуальної освіти, проходження практики та стажування у державних та приватних установах з подальшим працевлаштуванням; партнерство з вітчизняними та міжнародними організаціями; активне студентське самоврядування та молодіжні ініціативи – безліч можливостей для фахового та особистісного розвитку.  

Упродовж Інформаційного дня ЧДТУ, під координуванням завідувачки підготовчого відділення Оксани Яшан, старшокласники мали нагоду на власні очі побачити, чим живе сьогодні провідний технологічний виш: познайомилися з адміністрацією університету, деканами, викладачами та студентами, побували на кафедрах, у навчальних авдиторіях, лабораторіях, в Noosphere Engineering School, що діє при ЧДТУ, оглянули сучасне обладнання, наукові винаходи та розроблення викладачів і студентів, відвідали унікальний музей історії радіотехніки імені професора Юрія Кунченка, дізналися про переваги й перспективи навчання у ЧДТУ та про активне студентське життя. 

Цього дня відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній поінформував про правила прийому до Черкаського державного технологічного університету у 2024 році, зауваживши новації цьогорічної вступної кампанії та складання НМТ.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, випускаючи висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей. Сьогодні ЧДТУ – це науково-освітній центр, який якісно працює за сучасними європейськими стандартами, впроваджуючи новітні технології підготовки фахівців, що в умовах сьогодення успішно конкурують як в Україні, так і за її межами.