,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Денис ЯСІНСЬКИЙ
Понеділок, 29 травня 2023 13:05

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Денис ЯСІНСЬКИЙ

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Денис ЯСІНСЬКИЙ

Денис Ясінський – випускник магістратури освітньої програми «Технології машинобудування», спеціальності 131 «Прикладна механіка» кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ у 2017 році. 

Під час навчання в університеті Денис пройшов відбір та підписав контракт на стажування в міжнародній компанії ТОВ «Костал Україна», а з 2016 року розпочав працювати в ТОВ «Юджин ЛТД» на посаді інженера-конструктора. Наразі Денис Ясінський обіймає посаду начальника виробництва ТОВ «Юджин ЛТД».

Підприємство ТОВ «Юджин ЛТД» виготовляє вироби з термопластичних матеріалів методом лиття під тиском. Продукція, що випускається підприємством, застосовується в автомобільній промисловості, електротехніці, навігаційній апаратурі, виробництві побутових приладів та інших галузях промисловості. Компанія має міжнародні зв’язки з компаніями таких країн як: Японія, США, Німеччина, Польща, Нідерланди, Австрія, Франція, Південна Корея, Ізраїль та Китай.

Стейкхолдерська діяльність ТОВ «Юджин ЛТД» і кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв ЧДТУ триває з березня 2023 року. Мета такої діяльності – отримати кваліфіковані та підготовлені кадри для подальшого працевлаштування в компанії. Наразі кількість випускників ЧДТУ на ТОВ «Юджин ЛТД» становить більше десяти осіб.