,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Олег ХАРЧЕНКО
Понеділок, 17 квітня 2023 09:24

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Олег ХАРЧЕНКО

УСПІШНІ ВИПУСКНИКИ ЧДТУ. Олег ХАРЧЕНКО

Олег Харченко у 2007 році з дипломом магістра завершив навчання за спеціальністю «комп’ютеризована технологія машинобудування» на кафедрі технологій та обладнання машинобудівних виробництв Черкаського державного технологічного університету.  

Під час навчання в університеті Олег Харченко реалізував 3Д проєкти: «ВАЗ – 2106», «Автобус «Богдан», «Параметрична модель багатошпиндельної свердлильної головки з карданною передачею»; став переможцем університетської олімпіади з 3D моделювання з проєктом ВАЗ 2106»; у 2007 році посів 3-є місце в міжнародній олімпіаді, що проводила компанія «ТОП Системи» розробник CAD продукту «T-FLEX» з проєктом «Автобус «Богдан»; у 2008 році переміг у номінації «Найкраща параметрична модель» з проєктом  «Параметрична модель багатошпиндельної свердлильної головки з карданною передачею».

У ТОВ «Юджин ЛТД» випускник ЧДТУ розпочав працювати з 2012 році на посаді інженера-конструктора, а нині обіймає посаду директора з виробництва ТОВ «Юджин ЛТД».

Підприємство ТОВ «Юджин ЛТД» виготовляє вироби з термопластичних матеріалів методом лиття під тиском за індивідуальними замовленнями. Продукція, що випускається підприємством, застосовується в автомобільній промисловості, електротехніці, навігаційній апаратурі, виробництві побутових приладів та інших галузях промисловості. Лиття під тиском здійснюється на спеціальному обладнанні – термопластавтоматах (ТПА). Формування деталі відбувається шляхом упорскування розплавленого матеріалу в пресформу. Компанія підтримує міжнародні зв’язки з підприємствами таких країн як: Японія, США, Німеччина, Польща, Нідерланди, Австрія, Франція, Південна Корея, Ізраїль та Китай.

 

Галерея зображень