,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ ПРОВЕЛИ ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ ПІКНІК
П'ятниця, 17 березня 2023 10:28

У ЧДТУ ПРОВЕЛИ ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ ПІКНІК

У ЧДТУ ПРОВЕЛИ ОСВІТНЬО-НАУКОВИЙ ПІКНІК

15 березня 2023 року Черкаський державний технологічний університет запросив учнівську молодь регіону  на Освітньо-науковий пікнік з нагоди 63-ї річниці від дня заснування єдиного технологічного закладу вищої освіти регіону.

Під гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині» представники факультетів університету представили школярам досягнення та здобутки студентів і викладачів, продемонстрували сучасне обладнання та винаходи, запропонували взяти участь у цікавих тематичних конкурсах, вікторинах та квестах, аби учні склали уявлення про розмаїття актуальних спеціальностей, перспективи освіти в ЧДТУ та успішне працевлаштування в майбутньому.  

Цього дня старшокласники мали нагоду відвідати деканати, кафедри, навчальні авдиторії та лабораторії університету, унікальний музей історії радіотехніки, поспілкуватися з керівництвом закладу, деканами, завідувачами кафедр та викладачами, поговорити з активом Студентської ради ЧДТУ, ознайомитися із сучасними формами освітнього процесу, молодіжними проєктами та різновидами проведення дозвілля.  

 – Ще зі школи важливо усвідомити, що правильний вибір фаху є запорукою успішного майбутнього. Сьогодні Черкаський державний технологічний університет має всі необхідні умови для саморозвитку, фахового вдосконалення та здобуття перспективної професії. Наш колектив спрямовує зусилля на підготовку висококваліфікованих фахівців, професіоналів своєї справи, які стануть на варті розбудови успішної європейської країни, – зазначає в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор.