,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЕНЕРГІЯ ХОЛОДНОГО ЯРУ: у ЧДТУ відбувся благодійний концерт гурту «КРУТИЙ ЗАМІС» на підтримку ЗСУ
Четвер, 16 березня 2023 16:02

ЕНЕРГІЯ ХОЛОДНОГО ЯРУ: у ЧДТУ відбувся благодійний концерт гурту «КРУТИЙ ЗАМІС» на підтримку ЗСУ

ЕНЕРГІЯ ХОЛОДНОГО ЯРУ: у ЧДТУ відбувся благодійний концерт гурту  «КРУТИЙ ЗАМІС» на підтримку ЗСУ

15 березня 2023 року у Черкаському державному технологічному університеті з нагоди 63-ї річниці від створення закладу вищої освіти відбувся благодійний концерт фольк-рок-гурту  «КРУТИЙ ЗАМІС» на підтримку Збройних Сил України.

Засновник гурту «Крутий заміс» та організатор мистецького фестивалю «Крутий заміс» Юрій Романча представив музикантів, зазначивши, що всі ведуть активну волонтерську діяльність та організовують благочинні концерти не лише на Черкащині, а й за її межами.

– «Крутий заміс» – це Владислав Клименко  фронтмен, працює в ДСНС, Володимир Богдан  військовий, Віталій Підлісний  електрик, Олександр Линник  волонтер, гончар Максим Щепак волонтер та талановиті студенти Амелія і Сергій. Це не перший наш тур, ми вже працювали в Черкаській та Київській областях, отримали запрошення на Львівщину. Ми охоче долучаємося до благодійних акцій, а кошти, які збираємо на цих заходах, залишаємо для волонтерських організацій громад. Зібрані кошти на сьогоднішньому концерті, ви передасте на ті потреби, з якими до вас звертаються воїни ЗСУ,  зауважив Юрій Романча.

Цього дня для працівників та гостей університету звучали відомі і нові пісні гурту, сповнені потужною енергією Холодного Яру, адже всі репетиції музиканти проводять у Холодному Яру на території мистецького фестивалю «Крутий заміс» у селі Мельники на Чигиринщині. 

Принагідно, Юрій Романча запросив студентський актив Черкаського державного технологічного університету відвідати територію мистецького фестивалю «Крутий заміс», де молодь зможе долучитися до холодноярських ремесел, взяти участь у майстер-класах та відпочити. Таку поїздку ініціює директор ТОВ «НВФ «Урожай» ПрАТ «МХП», депутат Черкаської обласної ради Олександр Воскобойнік спільно з  БФ «МХП – громаді».

В.о. ректора ЧДТУ Олег Григор подякував музикантам та Юрію Романчі за підтримку благочинної ініціативи, висловивши сподівання на подальшу співпрацю. 

Кошти, зібрані під час концерту, ми додамо до попередньо зібраної колективом Черкаського державного технологічного університету суми, 206645 гривень, та передамо на потреби Збройних Сил України, – повідомив в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор.

Під час виступу талановитих музикантів вдалося зібрати 6750 гривень, які стали ще одним спільним внеском у наближення Перемоги.