,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини «Вчись, працюй, живи на Черкащині»: ЧДТУ окреслив перспективи навчання в єдиному технологічному виші області старшокласникам регіону
Четвер, 02 лютого 2023 15:11

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: ЧДТУ окреслив перспективи навчання в єдиному технологічному виші області старшокласникам регіону

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: ЧДТУ окреслив перспективи навчання в єдиному технологічному виші області старшокласникам регіону

2 лютого 2023 року освітяни Черкаського державного технологічного університету у межах  просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» провели онлайн-зустріч зі старшокласниками регіону, зокрема закладів освіти Бужанки, Шевченкового, Жашкова, Городища, Іскреного, Лозуватки, Козацького.

Під час віртуальної події з вітальним словом до учнівської молоді та вчителів звернувся в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, окресливши перспективи здобутого фаху в єдиному технологічному закладі вищої освіти Черкащини, ознайомив авдиторію із широкими можливостями для студентів ЧДТУ, активним проведенням дозвілля, різноманітними навчальними курсами. 

Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній приділив увагу попередній інформації щодо порядку вступу до закладів вищої освіти у 2023 році, пояснив, яким чином можна підвищити конкурсний бал, зауважив спеціальності особливої державної підтримки та поінформував майбутніх вступників про Консультаційний центр, який щороку діє в ЧДТУ під час вступної кампанії, заохотивши звертатися до фахівців університету за додатковими роз'ясненнями.

Декани факультетів ЧДТУ детально охарактеризували спеціальності та освітні програми, за якими проходить підготовка в університеті, розповіли про можливості для проходження практики та стажування в успішних вітчизняних і міжнародних установах та перспективи успішного працевлаштування.

Підсумовуючи зустріч, перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров наголосив на сучасному освітньому середовищі в Черкаському державному технологічному університеті, студентоцентризмі та демократизмі, що панують у ЧДТУ, активності студентського самоврядування. Артем Володимирович також зазначив низку переваг навчання в університеті, що сприяє всебічному розвитку молоді, зокрема: міжнародна академічна мобільність, співпраця з регіональними, всеукраїнськими та іноземними підприємствами, дуальна освіта, висока професійна підготовка викладачів.