,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковиці кафедри екології ЧДТУ беруть участь у міжнародному проєкті «Ініціатива з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні»
Середа, 14 грудня 2022 18:26

Науковиці кафедри екології ЧДТУ беруть участь у міжнародному проєкті «Ініціатива з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні»

Науковиці кафедри екології ЧДТУ беруть участь у міжнародному проєкті «Ініціатива з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні»

На початку грудня 2022 року науковиці кафедри екології Черкаського державного технологічного університету доцентки Ольга Мислюк та Людмила Жицька взяли участь у семінарі-зустрічі в межах проєкту «Екоініціатива збереження довкілля міської набережної Черкас спілкою релокованих та місцевих громадських організацій», що реалізується громадською організацією «Асоціація «Відродження та розвиток» (м. Бахмут).

 Цей проєкт є частиною «Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні» (Environmental Policy and Advocacy Initiative for Ukraine (EPAIU)), яка здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» (МФВ) за фінансової підтримки Швеції.

 До робочої групи реалізації проєкту увійшли науковиці кафедри екології ЧДТУ: завідувачка кафедри екології Олена Хоменко, доцентки Ольга Мислюк, Людмила Жицька та Оксана Єгорова.

На зустрічі-семінарі проєктні пропозиції від команди Черкаського державного технологічного університету представила Людмила Жицька.

Проєкт спрямовано на співпрацю громадськості, місцевих екологів науковців, міської влади та представників будівельного бізнесу для забезпечення наявності екологічної інформації в популярних природних локаціях міської набережної шляхом створення, виготовлення та розміщення комплексу інформаційних стендів екологічної тематики в природних локаціях міської набережної міста Черкаси з метою формування екологічної культури та сприяння захисту довкілля.