,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини «Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ продовжують онлайн-зустрічі зі старшокласниками області
Середа, 14 грудня 2022 16:43

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ продовжують онлайн-зустрічі зі старшокласниками області

«Вчись, працюй, живи на Черкащині»: освітяни ЧДТУ продовжують онлайн-зустрічі зі старшокласниками області

14 грудня 2022 року Черкаський державний технологічний університет у межах  просвітницько-патріотичного проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» провів онлайн-зустріч із ліцеїстами Лисянки, Моринців, Стеблева, Селища, Ярошівки, Рижанівки Звенигородського району та зі старшокласниками Городища. 

З вітальною промовою до молоді звернувся в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, принагідно розповівши про особливості навчання в університеті та перспективи освіти, здобутої в єдиному технологічному виші регіону. Своєю чергою, декани та представники факультетів детальніше зупинилися на освітніх програмах, можливостях для проходження практики та стажування в успішних вітчизняних і міжнародних установах, досягненнях студентської молоді на всеукраїнських та всесвітніх рівнях, активній волонтерській діяльності у ЧДТУ, співпраці зі стейкхолдерами та роботодавцями, успішному працевлаштування випускників. 

Окрім цього, заступниця відповідального секретаря приймальної комісії ЧДТУ Оксана Руденко приділила увагу попередній інформації щодо порядку вступу до закладів вищої освіти у 2023 році та поінформувала майбутніх вступників про Консультаційний центр, який щороку діє в ЧДТУ під час вступної кампанії.

Інформаційний просвітницько-патріотичний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» покликаний заохотити молодь здобувати гідну освіту у своєму регіоні та будувати успішну кар'єру на Черкаській землі.