,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ до Міжнародного дня студента відзначили активістів
П'ятниця, 18 листопада 2022 10:04

У ЧДТУ до Міжнародного дня студента відзначили активістів

У ЧДТУ до Міжнародного дня студента відзначили активістів

17 листопада 2022 року у Міжнародний день студента, не зраджуючи традиціям, у Черкаському державному технологічному університеті відзначили найактивніших студентів закладу вищої освіти. 

– В усі часи студенти були і є в авангарді державотворення: робили революції, творили майбутнє. Сьогодні українські студенти стоять на захисті суверенності нашої країни. День студента – це свято, яке кожен пам'ятає крізь роки. Основне завдання студентства Черкаського державного технологічного університету – навчитися вчитися, продовжувати розвиватися та самовдосконалюватися, максимально використовувати кожен день студентського життя, –  наголосив у вітальному слові в.о ректора ЧДТУ Олег Григор.  

Принагідно, Олег Олександрович вручив молоді відзнаки Черкаського державного технологічного університету – Почесні грамоти, Грамоти та Подяки за активну участь у  житті університету, вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування, за активну участь у науковій діяльності та у культурно-іміджевій діяльності університету. 

Зі свого боку очільниця Студентської ради ЧДТУ Ольга Басараб привітала студентів зі святом та побажала не припиняти підтримувати Збройні сили України та допомагати прискорювати перемогу.