,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в Міжнародний день студента відбувся Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника-2022» (відео)
П'ятниця, 18 листопада 2022 11:47

У ЧДТУ в Міжнародний день студента відбувся Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника-2022» (відео)

У ЧДТУ в Міжнародний день студента відбувся Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника-2022» (відео)

17 листопада 2022 року, у Міжнародний день студента, в Черкаському державному технологічному університеті пройшов довгоочікуваний Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника-2022».

Організатори події – Відділ студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ і Студрада ЧДТУ, врахувавши непередбачувані реалії воєнного часу, з третьої спроби все ж влаштували мистецьке свято між відключенням електроенергії, адаптувавши програму та убезпечившись в укритті університету.  

Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника» у Черкаському державному технологічному університеті вже десять років поспіль відкриває розмаїті таланти тих, хто щойно приєднався до дружньої студентської родини ЧДТУ.

Проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко привітав молодь із Міжнародним днем студента, зауваживши, що чимало студентів ЧДТУ, зробивши перші творчі кроки на сцені рідного університету,  згодом впевнено заявляють про себе на міських, обласних, Всеукраїнських та навіть Міжнародних мистецьких конкурсах та фестивалях. 

Прониклива поезія, емоційні хореографічні композиції, чуттєві музичні номери, дотепний гумор, потужний спів та навіть майстерність дресирування – такою палітрою талантів вражали представники усіх факультетів освітянську родину Черкаського державного технологічного університету.

Традиційний Фестиваль «Дебют першокурсника» це нові друзі, творча атмосфера репетицій та унікальна можливість самовиразитися і заявити про себе й свій особливий талант. 

Сюжет Суспільне Черкаси про «Дебют першокурсника» 27 жовтня, який перервало сповіщення про повітряну тривогу.