,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ молодь дискутувала про свою роль у гуманітарному відновленні України
Вівторок, 13 вересня 2022 16:26

У ЧДТУ молодь дискутувала про свою роль у гуманітарному відновленні України

У ЧДТУ молодь дискутувала про свою роль у гуманітарному відновленні України

9 вересня 2022 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулось блог-кафе на тему «Роль молоді в гуманітарному відновленні України». Цей захід продовжив цикл зустрічей я в межах Програми по відновленню порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», яку на Черкащині впроваджують ЧДТУ спільно з ГО «Центр соціальних комунікацій». Організатором та модератором блог-кафе став амбасадор проєкту, випускник кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Володимир Устименко

Протягом півторагодинної зустрічі учасники обговорили поняття та види гуманітарної допомоги. Не оминули увагою і нових викликів, з якими нині зустрілись українці, і молодь зокрема. Особливий акцент у дискусії гості блог-кафе зробили на важливість гуманітарної роботи на різних рівнях і з різним верствами населення. На блог-кафе було місце й інтерактиву, завдяки якому кожен із присутніх зміг не просто висловити свою думку, а й уявити себе в ролі волонтерів, які беруть на себе вирішення гуманітарних завдань. 

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.