,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ учасники блог-кафе спілкувались про особливості діалогу в мистецтві
Вівторок, 06 вересня 2022 14:01

У ЧДТУ учасники блог-кафе спілкувались про особливості діалогу в мистецтві

У ЧДТУ учасники блог-кафе спілкувались про особливості діалогу в мистецтві

5 вересня 2022 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулось чергове блог-кафе в межах мініпроєкту «wArt» магістранта кафедри філософських та політичних наук Андрія Тіщенка – амбасадора Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Її на Черкащині впроваджують ЧДТУ спільно з громадською організацією «Центр соціальних комунікацій». Цього разу зустріч мала назву «Арт та діалог» і зібрала усіх, кому цікаве мистецтво в контексті комунікації. 

Упродовж блог-кафе учасники обговорили особливості діалогу в мистецтві. А також спробували поспілкуватися мовою мистецтва: малювали та інтерпретували свої думки у твори. 

Ця зустріч стала останньою перед проведенням Артмайстерні Андрія Тіщенка – «wArt». Вона відбуватиметься з 12 по 16 вересня у Молодіжному ресурсному центрі в Черкасах. 

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.