,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 14 серпня – День будівельника
Неділя, 14 серпня 2022 00:00

14 серпня – День будівельника

14 серпня – День будівельника

Щороку у другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника, цьогоріч святкова дата - 14 серпня.

День будівельника – це професійне свято людей, які працюють у будівельній промисловості: інженерів будівництва, виконробів, ремонтних спеціалістів, робітників ЖКГ й інших структур, які належать до індустрії будматеріалів. Офіційного статусу цей день набув у 1993 році відповідно до Указу президента України на підтримку ініціативи працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів.

Із розвитком нових технологій, робота будівельників стає ефективнішою, проте залишається одним із найбільш трудомістких занять. Професіонали будівельної промисловості завжди високо цінуються, оскільки будь-який керуючий фахівець скаже, що високий професіоналізм будівельника це запорука високої якості вироблених ним робіт. Нині будівничі професії набули особливої актуальності, адже саме будівельники зараз наполегливо працюють, аби відновити інфраструктуру міст та сіл після руйнувань російських агресорів.

Черкаський державний технологічний університет вітає з професійним святом будівельний факультет ЧДТУ на чолі з Денисом Грецьким та зичить мирного неба, натхнення, нових звершень та досягнень. Віримо, що особистий вклад будівельників у спільну справу допоможе відновити, відбудувати країну та вдихнути нове життя у кожен куточок України після Перемоги!