,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Відеовізитівка ЧДТУ. Навчальні корпуси, університетські алеї, зелені зони, Площа Знань: ВСІ УМОВИ ДЛЯ КОМФОРТНОГО НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ!
Середа, 10 серпня 2022 10:01

Відеовізитівка ЧДТУ. Навчальні корпуси, університетські алеї, зелені зони, Площа Знань: ВСІ УМОВИ ДЛЯ КОМФОРТНОГО НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ!

Відеовізитівка ЧДТУ. Навчальні корпуси, університетські алеї, зелені зони, Площа Знань: ВСІ УМОВИ ДЛЯ КОМФОРТНОГО НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ!

Черкаський державний технологічний університет включає 7 навчальних корпусів. Сучасна матеріально-технічна база ЧДТУ створює всі умови для забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців. 

Окрасою території ЧДТУ є її надзвичайно мальовничі алеї та зелені зони з деревами та кущами, багато з яких є реліктовими або унікальними. 

Одна із найбільш затишних і улюблених локацій студентства та співробітників ЧДТУ – Площа Знань. У мирний час Площа відкрита і для відвідувачів. Завітавши на Площу Знань, відвідувачі можуть: 

  • оглянути скульптурну композицію «Сходи Знань» (вiдкриті 22 жовтня 2010р.; скульптор – В.В. Димйон, архітектор – Ю.В. Чеберяк); 

  • відвідати пам'ятний знак Михайлу Дмитровичу Сироті (1956 2008 pp.) – «батьку» Конституції України, колишньому проректору з навчальноï роботи Черкаського інженерно-технологічного інституту (нині Черкаського державного технологічного університету), кандидату технічних наук, доценту, вiдомому украïнському політику. (відкритий 27 червня 2017 р.; скульптори І.В. Фізер, В.Г. Крючков, архітектор – С.М. Фурсенко). У 1996 р. М.Д. Сирота був керівником Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з доопрацювання та прийняття проекту Конституції Украïни. 

  • долучитись до цікавих культурно-просвітницьких, національно патріотичних, спортивних та інших заходiв, якi проводить університет; 

  • помилуватися ландшафтним дизайном території в різні пори року та відпочити в затишному місці: на весні, наприклад, радують око тюльпанові та бузкові алеї на Площі Знань університету.