,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із будівельним факультетом (відео)
Середа, 22 червня 2022 13:39

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із будівельним факультетом (відео)

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із будівельним факультетом (відео)

21 червня 2022 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся мотиваційний онлайн-етер із циклу «Абітурієнт–Університет–Студент 2022» у межах проєкту «Вступ-2022»  із колективом будівельного факультету.

Під час прямої трансляції декан факультету Денис Грецький представив факультет та заохотив молодь виважено підійти до вибору майбутньої професії, ретельно ознайомившись із перспективами тієї чи іншої освітньої програми, зауваживши спеціальності, яким надається особлива підтримка держави.

Вибір спеціальності досить відповідальна річ і до цього потрібно підійти виважено, зважаючи на те, що час не стоїть на місці і суспільство розвивається.  Тобто, ви повинні керуватися  актуальністю фаху та  відповідністю вимогам часу. Сьогодні в тренді технічні спеціальності, ІТ спеціальності, природоохоронні, інженерні. У Черкаському державному технологічному університеті на будівельному факультеті гармонійно розвиваються всі технічні, технологічні, природоохоронні та хімічні спеціальності, - зазначив декан будівельного факультету Денис Грецький.

Підтверджуючи слова декана, студенти факультету розповіли про розмаїття спеціальностей та освітніх програм, за якими проходить підготовка, особливості та переваги навчання, перспективи успішного працевлаштування та побудови кар'єри. Відтак, Марія  Назаренко ознайомила з особливостями та родзинками навчання за спеціальністю 101 Екологія; Маша Старовойт зауважила як нове обладнання, отримане кафедрою  хімічних технологій та водоочищення за міжнародними проєктами допомагає в навчанні за спеціальністю 161 Хімічні технології; Руслан Чумак, який здобуває фах за спеціальністю 192 Будівництво та цивільна інженерія, поділився необхідністю вивчення іноземних мов для успішного професійного майбутнього; студентка спеціальності 193  Геодезія та землеустрій Поліна Доценко приділила увагу набутим під час навчання навичкам, а Міхаіл Повєтьєв-Софієнко розказав про те, чим навчання на спеціальності 205  Лісове господарство у ЧДТУ відрізняється від навчання на аналогічних програмах в інших навчальних закладах. 

   Наприкінці онлайн-зустрічі, традиційно, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній нагадав терміни та умови вступу до Черкаського державного технологічного університету. 

Повну трансляцію онлайн-спілкування можна переглянути тут.