,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. Декани ЧДТУ долучилися до онлайн-зустрічі з колегами та студентами Слов'янського енергобудівного технікуму
Вівторок, 21 червня 2022 15:33

ВСТУП 2022. Декани ЧДТУ долучилися до онлайн-зустрічі з колегами та студентами Слов'янського енергобудівного технікуму

ВСТУП 2022. Декани ЧДТУ долучилися до онлайн-зустрічі з колегами та студентами Слов'янського енергобудівного технікуму

21 червня 2022 року на запрошення директора Слов'янського енергобудівного технікуму Віктора Турки декани Черкаського державного технологічного університету доєдналися до онлайн-зустрічі з колегами та студентами зі Слов'янська. Під час етеру декан будівельного факультету Денис Грецький, декан факультету комп'ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Підгорний, декан факультету електронних технологій і робототехніки Андрій Чорній та декан факультету інформаційних технологій і систем Анатолій Чепинога розповіли про спеціальності та освітні програми, за якими ведеться підготовка на факультетах, переваги навчання та перспективи працевлаштування випускників.

Після загальної інформації гості онлайн-зустрічі відповіли на низку запитань від студентів та викладачів, які знаходилися по інший бік екрану. Поставлені запитання стосувалися переваг вищої освіти за фахом, можливостей проходження практики і стажування закордоном, вітчизняних баз для вдосконалення практичних навичок, співпраці з роботодавцями та успішними підприємствами, дуальної освіти, кафедри військової підготовки, вартості навчання, умов вступу, зокрема можливості вступу з-за кордону.