,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом економіки та управління (відео)
Вівторок, 21 червня 2022 15:04

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом економіки та управління (відео)

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом економіки та управління (відео)

21 червня 2022 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся другий мотиваційний онлайн-етер із циклу «Абітурієнт–Університет–Студент 2022» у межах проєкту «Вступ-2022»  із колективом факультету економіки та управління

Упродовж прямої трансляції декан факультету Віктор Демиденко ознайомив із розмаїттям економічних спеціальностей та освітніх програм на факультеті, розповів про переваги навчання, окреслив перспективи успішного працевлаштування, зауваживши, що спеціальності економічного профілю дають можливості працювати дистанційно навіть в особливих умовах, як наприклад, під час пандемії COVID-19 чи зараз під час воєнного стану. 

На факультеті економіки та управління здійснюється підготовка за всіма економічними спеціальностями, які є в нашій країні. Якість і змістовність підготовки фахівців на факультеті відповідає вимогам часу та не втрачає актуальності, наголосив декан факультету Віктор Демиденко.

Окрім цього, про студентське життя, молодіжне дозвілля, можливості поєднання навчання з роботою на власних прикладах розповіли голова студентської ради факультету другокурсник групи  ЕП-204 Ярослав Яшний та студенти: першокурсники групи МЕ-213 Данііл Клименко і Володимир Дубенок; третьокурсниця групи Мск-195 Аліна Шолом; першокурсниця групи ЕП-214 Анастасія Садовська; четвертокурсник групи МК-187 Михайло Онопрієнко; другокурсниця групи МК-207 Анастасія Процідило і другокурсниця групи ФК-201 Анна Башинська.

Під час прямої відеотрансляції учасники онлайн-спілкування відповіли на поставлені в етері запитання, заохочуючи ознайомитися з детальною інформацією на офіційному сайті Черкаського державного технологічного університету, або безпосередньо звернутися до приймальної комісії чи фахівців факультету економіки та управління ЧДТУ.  

   Наприкінці онлайн-зустрічі, традиційно, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній зазначив терміни та умови вступу до Черкаського державного технологічного університету. 

Повну трансляцію онлайн-спілкування можна переглянути тут.