,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбулося онлайн-спілкування з ректором Олегом Григором (відео)
Вівторок, 07 червня 2022 15:43

У ЧДТУ відбулося онлайн-спілкування з ректором Олегом Григором (відео)

У ЧДТУ відбулося онлайн-спілкування з ректором Олегом Григором (відео)

7 червня 2022 року Черкаський державний технологічний університет у межах проєкту «Вступ-2022» влаштував прямий етер онлайн-спілкування з ректором ЧДТУ Олегом Григором та працівниками університету. 

Під час прямого етеру ректор ЧДТУ приділив увагу особливостям навчання у провідному закладі вищої освіти регіону та відповів на низку поставлених онлайн запитань. 

Я чітко знаю, що вища освіта відкриває широкі можливості та перспективи успішного майбутнього. Зі свого боку ми готові надавати всебічну підтримку, аби молодь здобула гідний фах у Черкаському державному технологічному університеті, наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор.

Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній вкотре поінформував про особливості вступної кампанії 2022 року та умови складання цьогорічного НМТ, а голова Студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська відповіла на запитання про проживання студентів у гуртожитках ЧДТУ, творчі можливості для активних студентів та можливості для фахового вдосконалення та професійного розвитку.

Принагідно  кандидат медичних наук, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров'я людини ЧДТУ, голова профспілкового комітету ЧДТУ Василь Загородній розповів про спортивні секції ЧДТУ та відповів на  запитання щодо занять фізичною культурою. 

Чемпіон світу з футболу 2022 року в Іспанії, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор у Бразилії в 2016 році, фахівець відділу студентського розвитку та культурних програм Черкаського державного технологічного університету Богдан Кулинич окреслив спортивні можливості, які надає Черкаський державний технологічний університет.

Повну трансляцію онлайн-спілкування з ректором ЧДТУ Олегом Григором можна переглянути тут.