,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ розповіли онлайн про особливості навчання у провідному технологічному закладі вищої освіти Черкащини (відео)
Вівторок, 31 травня 2022 17:02

Студенти ЧДТУ розповіли онлайн про особливості навчання у провідному технологічному закладі вищої освіти Черкащини (відео)

Студенти ЧДТУ розповіли онлайн про особливості навчання у провідному технологічному закладі вищої освіти Черкащини (відео)

31 травня 2022 року у межах онлайн-проєкту Черкаського державного технологічного університету «День відкритих дверей у прямому ефірі. Вступ-2022» студенти розповіли про особливості навчання у провідному технологічному закладі вищої освіти Черкащини. Голова Студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська та студенти-активісти кожного факультету поділилися своїми враженнями, особистими успіхами, отриманим під час навчання в університеті досвідом та окреслили перспективи низки спеціальностей, за якими проходить підготовка  в Черкаському державному технологічному університеті. Окрім цього, молодь говорила про проживання в гуртожитках, умови для дозвілля та саморозвитку. Окрему увагу приділили студентоцентризму в ЧДТУ, демократизму та академічній мобільності. 

На прямий етер до студентства завітав ректор ЧДТУ Олег Григор, який відповів на запитання стосовно початку нового навчального року. Принагідно керівниця Інжинірингової лабораторії Noosphere Engineering School Марина Лещенко розказала про унікальний проєкт ГО «Асоціація Ноосфера», що створює ефективну startup платформу для молодих спеціалістів України та інтегрує наукові підходи у бізнес-середовище. Своєю чергою відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній відповів на запитання глядачів щодо вступної кампанії-2022. Модерувала онлайн зустріч начальниця відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ Марина Северинчук.

Повна трансляція  «День відкритих дверей у прямому ефірі. Вступ-2022. Як написати мотиваційний лист»