,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ випустив молоде покоління дипломованих фахівців (фото)
П'ятниця, 11 лютого 2022 11:26

ЧДТУ випустив молоде покоління дипломованих фахівців (фото)

ЧДТУ випустив молоде покоління дипломованих фахівців (фото)

10 лютого 2022 року в Черкаському державному технологічному університеті, одному з провідних державних навчальних закладів України, єдиному технологічному виші Черкащини, відбулася особлива подія – вручення дипломів магістрів випускникам 2022 року. 

Цьогоріч випускники згуртувалися факультетськими родинами, аби розділити радісний настрій та позитивні емоції зі своїми деканами, викладачами, друзями та батьками. На вручення дипломів магістра до кожного факультету завітав ректор ЧДТУ Олег Григор висловити щирі слова привітань випускникам із успішним завершенням навчання та слова подяки викладачам та батькам.

– Черкаський державний технологічний університет випускає молоде покоління для розвитку Черкащини, розвитку держави. Ми пишаємося своїми випускниками і завжди радо вітатимемо вас у рідному університеті, поділяючи ваші професійні успіхи та досягнення, – наголошував у вітальних промовах ректор ЧДТУ Олег Григор.

Ректор ЧДТУ Олег Григор, декани факультетів, завідувачі кафедр урочисто вручили дипломи випускникам з найкращими побажаннями успішного майбутнього. 

Цього дня випускники-активісти отримали Подяки ЧДТУ за активну особисту участь у громадському житті, ініціативу і наполегливість та вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування Черкаського державного технологічного університету. 

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, який випускає висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей.