,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Професорки ЧДТУ взяли участь у проміжному форумі міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»
Вівторок, 07 грудня 2021 15:55

Професорки ЧДТУ взяли участь у проміжному форумі міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

Професорки ЧДТУ взяли участь у проміжному форумі міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

4-5 грудня 2021 року у місті Київ пройшов проміжний форум учасників Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні   «Мир у цифровий час», який об'єднав представників 10 регіональних команд.  Долучились до заходу і представниці Черкаського державного технологічного університету: регіональна координаторка проєкту на Черкащині, завідувачка кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ, професорка Анжела Бойко та декан факультету гуманітарних технологій, професорка Наталія Махиня

Регіональні координатори Програми презентували результати роботи проєкту, який охопив 10 областей України, у 2021 році, ділилися з партнерами досягненнями своїх команд та спільно розробили детальний план дій на прийдешній рік. 

Окрім того, в межах форуму були представлені результати соціологічного опитування, яке проводили амбасадори проєкту «Мир у цифровий час» (зокрема, і студенти, магістранти та аспірант ЧДТУ) та етичний кодекс блогера – набір ключових цінностей, морально-етичних норм та принципів культури цифрової комунікації, якими має керуватися блогер у своїй діяльності. Також обговорили перспективи створення і впровадженн академічного курсу «Миротворчість», до апробації якого на кафедрі філософських і політичних наук готовий і Черкаський державний технологічний університет. 

Проєкт  «Мир у цифровий час» на Черкащині реалізує ЧДТУ спільно з ГО «Центр соціальних комунікацій». Програму реалізує Фундація прав людини та мережа партнерських організацій за підтримки Iнституту зовнішніх культурних зв’язків (IFA) та Міністерства закордонних справ Німеччини.