,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Міньнаньським університетом наук і технологій (КНР)
Вівторок, 30 листопада 2021 13:43

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Міньнаньським університетом наук і технологій (КНР)

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з Міньнаньським університетом наук і технологій (КНР)

26 листопада 2021 року за участі ректора ЧДТУ Олега Григора та проректора з науково-дослідної роботи і міжнародних зв'язків ЧДТУ Еміля Фауре відбулася дистанційна церемонія підписання угоди про співпрацю між Черкаським державним технологічним університетом та Міньнаньським університетом наук і технологій  (Китайська Народна Республіка, місто Цюаньчжоу).

Відповідно до укладеної угоди, планується довгострокове та багатостороннє співробітництво в галузі підготовки висококваліфікованих фахівців з вищою освітою, що розвиватиметься в декількох напрямах – освітньому, науково-дослідному, культурному та профорієнтаційному. Також у межах співпраці  здійснюватиметься обмін досвідом та інформацією з навчально-методичної роботи, навчальними планами та програмами, розробка спільних видавничих та наукових проектів, спільні заявки на проєкти фінансування, проведення наукових та науково-практичних конференцій та культурні заходи.

 – Сподіваємося, що співпраця з новим партнером буде результативною та взаємно збагатить наукове й культурне життя обох університетів,  – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.