,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ влаштували освітню онлайн-зустріч з ліцеїстами Катеринополя
Понеділок, 22 листопада 2021 10:32

Науковці ЧДТУ влаштували освітню онлайн-зустріч з ліцеїстами Катеринополя

Науковці ЧДТУ влаштували освітню онлайн-зустріч з ліцеїстами Катеринополя

19 листопада 2021 року, у межах співпраці Черкаського державного технологічного університету з Катеринопільським ліцеєм та реалізації регіонального проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!», науковці ЧДТУ зустрілися онлайн з ліцеїстами Катеринополя.

Упродовж онлайн-зустрічі спілкувалися про здобуття фаху в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону, розмаїття актуальних освітніх програм, співпрацю ЧДТУ з закладами освіти, державними та приватними установами, партнерство з роботодавцями, перспективи проходження практики, стажування, працевлаштування та кар'єрного росту.  

Принагідно відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко приділив увагу умовам вступу-2022, важливості правильного пріоритетного вибору спеціальностей та регіонального і галузевого коефіцієнту. Окрім цього, представники Черкаського державного технологічного університету розповіли старшокласникам про активне студентське самоврядування, насичене дозвілля, досягнення студентської молоді на всеукраїнських та міжнародних рівнях.

Науковці Черкаського державного технологічного університету, популяризуючи просвітницько-патріотичний проєкт «Вчись, працюй, живи на Черкащині!», заохочують молодь здобувати якісну освіту та успішно працевлаштовуватися у своєму регіоні,  у своїй країні.