,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Всеукраїнський молодіжний центр запрошує молодь ЧДТУ до гри «Шлях до роботи»
Четвер, 18 листопада 2021 09:40

Всеукраїнський молодіжний центр запрошує молодь ЧДТУ до гри «Шлях до роботи»

Всеукраїнський молодіжний центр запрошує молодь ЧДТУ до гри «Шлях до роботи»

Всеукраїнський молодіжний центр офіційно запускає гру «Шлях до роботи».

Гра «Шлях до роботи» є інтерактивним онлайн-інструментом з профілактики торгівлі людьми у випадках працевлаштування.  

Учасник грає за героя зі своєю історією. Герой влаштовується на роботу і починає стикатись із неочікуваними для себе викликами працевлаштування і має обирати як діяти. Ці виклики – ризиковані ситуації, роблячи вибір учасник програє  ризиковані ситуації, щоб засвоїти стратегії поведінки, при влаштуванні на роботу, аби не потрапити у ситуації торгівлі людьми та шахрайства. Тривалість гри 10-15 хвилин, за цей час учасник знайомиться з основними ризиковими ситуаціями та засвоює як в них діяти. Гра проходить у чат-боті Telegram, що робить гру доступнішою до молоді. Проєкт є соціальним та некомерційним.

У кінці гри учасник отримує пам’ятку «Як діяти у ризикованих ситуаціях?» та приємні бонуси від Happy Monday та Career Hub , що допоможуть йому побудувати успішну кар’єру.

Посилання на саму гру: https://t.me/WayToWork_game_bot

Організатори розробили цю гру, щоб молодіжні центри та молодіжні працівники могли її використовувати у цифровій роботі з молоддю і робити її майбутнє безпечнішим.

Для зв’язку пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або у FB – Viktor Zolotarenko. З задоволенням надішлемо вам всі необхідні промо-матеріали.