,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковці ЧДТУ взяли участь у роботі IV Конгресу Соціологічної Асоціації України
Вівторок, 02 листопада 2021 09:55

Науковці ЧДТУ взяли участь у роботі IV Конгресу Соціологічної Асоціації України

Науковці ЧДТУ взяли участь у роботі IV Конгресу Соціологічної Асоціації України

28-29 жовтня 2021 року відбувся ІV Конгрес Соціологічної Асоціації України «Трансформація соціальних інститутів в інформаційному суспільстві». До роботи масштабного заходу, який пройшов у онлайн-форматі, долучились науковці кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету: завідувачка кафедри, докторка філософських наук, професорка, Академік Академії вищої школи України та Академії політичних наук України Анжела Бойко, докторка філософських наук, професорка Оксана Кожем’якіна, викладач кафедри філософських та політичних наук ЧДТУ Ольга Рилова та аспірант кафедри Богдан Гранатирко

На пленарних засіданнях з доповідями виступили провідні світові соціологи: Пйотр Штомпка (Польща), Клер Колеса (Велика Британія), Мішель Мафесолі (Франція), Сарі Ханафі (Ліван), Пал Тамаш (Угорщина), Петра Ахрвейлер (Німеччина). 

А виступи відомих вітчизняних фахівців у галузі соціології Євгена Головаха та Віля Бакірова викликали жваве обговорення трансформації соціології та змін в українському суспільстві. 

Плідні дискусії та гострі питання щодо широкого кола проблем сучасного суспільства в умовах медіатизації та інформатизації відбувались на 32 секційних засіданнях.