,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Цикл блог-кафе у ЧДТУ завершився обговоренням причин та суті конфліктів
Понеділок, 01 листопада 2021 16:49

Цикл блог-кафе у ЧДТУ завершився обговоренням причин та суті конфліктів

Цикл блог-кафе у ЧДТУ завершився обговоренням причин та суті конфліктів

28 жовтня 2021 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулось заключне блог-кафе Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», яку на Черкащині реалізовують ГО «Центр соціальних комунікацій» і ЧДТУ.  Цього разу активне студентство та викладачі університету, учні місцевих шкіл, працівники бібліотечних установ міста зібрались, аби обговорити тему «Конфлікти та війна: причини та суть». Захід відбувся в межах мініпроєкту «wArt», який реалізовує магістрант кафедри філософських та політичних наук ЧДТУ, амбасадор проєкту Андрій Тіщенко

Спільно з модератором учасники зустрічі обговорили особливості конфліктів та варіанти їх вирішення, позицію особистості у різних конфліктах, наводили приклади конфліктів із власного життя й аналізували їх. Понад те – шукали взаємозалежність ідентифікації людини і конфліктам, у які вона може потрапляти. А виконуючи практичні завдання, гості блог-кафе разом вчились ефективній поведінці у конфліктних ситуаціях. 

Наступним етапом втілення мініпроєкту «wArt» має стати артмайстерня, яку Андрій Тіщенко планує провести  в другій  половині листопада.  

«Учасників артмайстерні відбиратиму за їхніми мотивацією та бажанням – з-поміж тих, хто відвідував мої блог-кафе. Якщо ж у той час Черкащина вже перебуватиме у  «червоній» карантинній зоні – будемо обирати для майстерні крім вмотивованих ще й вакцинованих», – зазначив Андрій Тіщенко. 

 

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.