,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ відзначили День автомобіліста (відео)
Понеділок, 01 листопада 2021 12:41

На кафедрі автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ відзначили День автомобіліста (відео)

На кафедрі автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ  відзначили День автомобіліста (відео)

29 жовтня 2021 року кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації Черкаського державного технологічного університету по-особливому відзначила День автомобіліста та дорожника.

Цього дня декан факультету Микола Підгорний, завідувачка кафедри Людмила Тарандушка, викладачі та студенти зустрічали гостей із Черкаського професійного автодорожнього ліцею та Черкаського політехнічного технікуму. Господарі влаштували цікаву екскурсію навчальними авдиторіями та лабораторіями,  продемонстрували власні розробки та напрацювання, поділилися досягненнями та перемогами, розповіли про актуальні спеціальності, особливості професії, перспективи працевлаштування та ефективну співпрацю зі стейкхолдерами. Ректор ЧДТУ Олег Григор у вітальному слові наголосив на стрімкому розвитку транспортних технологій та на тісній співпраці ЧДТУ з провідними вітчизняними й міжнародними підприємствами, що є запорукою успішного працевлаштування.  

– Сьогодні розвиток транспорту забезпечує підвищення рівня економіки. Всі підприємства, які виробляють будь-які товари, мають потреби у транспорті. Окрім цього, багато підприємств займаються міжнародними перевезеннями, тож логістика та оптимізація витрат відіграють важливу роль в успішному веденні бізнесу, зазначила завідувачка кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмила Тарандушка.

У межах відзначення професійного свята, на кафедрі автомобілів та технологій їх експлуатації провели символічну посвяту першокурсників спеціальностей «Транспортні технології» та «Автомобільний транспорт» до лав студентів, організували тенісний турнір та гуртом приготували смачну кашу.

За результатами спортивних змагань із тенісу, переможцем став Олександр Гаращенко, на другому місці опинився Ярослав Хвиль, а третє почесне місце посів Сергій Шевченко.

Принагідно, напередодні Дня автомобіліста та дорожника, кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації Черкаського державного технологічного університету привітала стейкхолдерів зі спільним професійним святом.

Репортаж Суспільне Черкаси