,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування пройшов «Гарбузфест»
Понеділок, 01 листопада 2021 11:38

У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування пройшов «Гарбузфест»

У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування пройшов «Гарбузфест»

 

29 жовтня 2021 року у Черкаському державному технологічному університеті на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування вже традиційно відбувся «Гарбузфест».

Декан факультету Лариса Чепурда зазначила, що цьогоріч, готуючись до гастросвята, студенти спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології», «Садівництво та виноградарство» провели історико-етнологічні дослідження виникнення і процесу приготування страв з гарбуза, а результати досліджень використали у виконанні конкурсних завдань. 

У кулінарних конкурсах неупереджене журі у складі завідувачки кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ганни Чепурди та провідних викладачів-технологів кафедри оцінювало оформлення столу та подачу страви, складання технологічної карти та карвінг з гарбуза. Окрім того – здійснювало органолептичну оцінку приготованої продукції. 

На захід завітали і почесні гості, серед яких ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та перший проректор ЧДТУ Артем Гончаров

За підсумками конкурсних перегонів, перше призове місце розділили команда МГРС25 – МТ26 та команда МТ16 – МГРС17. Друге місце посіла група ГРС-92. Третіми у «гарбузових» змаганнях стали три групи: ГРС-12, ГРС-92 та ТБВ-24.