,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту пройде блог-кафе «Історія: що у нас спільного, а що відмінного»
Середа, 13 жовтня 2021 12:24

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту пройде блог-кафе «Історія: що у нас спільного, а що відмінного»

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту пройде блог-кафе «Історія: що у нас спільного, а що відмінного»

18 жовтня 2021 року у Черкаському державному технологічному університеті відбудеться зустріч у форматі блог-кафе на тему «Історія: що у нас спільного, а що відмінного». Охочих долучитись до обговорення запрошує модератор заходу, магістрант кафедри філософських і політичних наук   ЧДТУ Андрій Тіщенко

Це перше блог-кафе мініпроєкту «wArt», який Андрій Тіщенко реалізовує як амбасадор проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». 

Учасники заходу зможуть дослідити власну ідентичність, осмислити її зв’язок з історичними подіями різних періодів розвитку людства.  

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3mDyEjC 

Початок заходу: 15:00 

Місце проведення: бул. Шевченка, 460, 1-й корпус ЧДТУ, конференц-зал. 

 

Проєкт «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», який на Черкащині реалізують спільно ЧДТУ та ГО «Центр соціальних комунікацій», виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.