,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Співпраця ЧДТУ та КП «Челуаш» сприятиме благоустрою міста
Середа, 13 жовтня 2021 14:09

Співпраця ЧДТУ та КП «Челуаш» сприятиме благоустрою міста

Співпраця ЧДТУ та КП «Челуаш» сприятиме благоустрою міста

13 жовтня 2021 року ректор Черкаського державного технологічного університету  Олег Григор та директор Комунального підприємства «Черкаське Експлуатаційне Лінійне Управління Автомобільних Шляхів» Черкаської міської ради» (КП «Челуаш») Олексій Мельник підписали Договір про співпрацю задля ефективного вирішення проблем міста.

Відповідно до умов підписаного Договору партнери співпрацюватимуть у напрямку навчальної, навчально-методичної та науково-дослідної роботи та взаємного обміну досвідом з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві. Враховуючи взаємну зацікавленість, партнери спільно діятимуть з метою об’єднання зусиль у вирішенні завдань і проблем, обміну досвідом, навчання науково-педагогічних працівників та фахівців виробництва, проходження практики студентів та сприяння працевлаштуванню випускників ЧДТУ.

Ми раді співпрацювати з випускниками Черкаського державного технологічного університету, які наразі обіймають високі посади і впливають на розвиток міста. Цей договір має на меті залучення науковців ЧДТУ до вирішення проблем міста, його благоустрою та комфорту, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.

Під час зустрічі керівник КП «Челуаш» та науковці Черкаського державного технологічного університету обговорили питання необхідності очищення ливневих стоків, розміщення очисних споруд, екологічні питання, облаштування зупинок громадського транспорту тощо. В обговоренні взяли участь перший проректор Артем Гончаров, проректор з науково-дослідної роботи і міжнародних зв’язків Еміль Фауре, проректор Микола Куницький, завідувач кафедри хімічних технологій та водоочищення Геннадій Столяренко, завідувач кафедри економіки та управління Руслан Манн, завідувачка кафедри дизайну Інна Яковець, завідувачка кафедри історії та права Ірина Стадник, завідувачка кафедри філософських і політичних наук Анжела Бойко та старша викладачка кафедри хімічних технологій та водоочищення Наталія Фоміна.

Ми маємо на меті разом з кваліфікованими фахівцями ЧДТУ реалізовувати проєкти, які принесуть користь місту. Ми усвідомлюємо, що без наукового внеску неможливо рухатися у правильному напрямку, – наголосив директор КП «Челуаш» Олексій Мельник.