,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах спільного проєкту з Rotary Club International пройшла фінансова гра Cash-flow
Понеділок, 04 жовтня 2021 11:14

У ЧДТУ в межах спільного проєкту з Rotary Club International пройшла фінансова гра Cash-flow

У ЧДТУ в межах спільного проєкту з Rotary Club International пройшла фінансова гра Cash-flow

У Черкаському державному технологічному університеті в межах спільного проєкту з Rotary Club International пройшла фінансова гра Cash flow, під час якої студенти набували навичок фінансової грамотності та бізнес-комунікацій.

Цього разу гру проводив студент третього курсу факультету електронних технологій і робототехніки ЧДТУ Роман Кирніс під фаховим координуванням кандидатки економічних наук, доцентки кафедри соціального забезпечення ЧДТУ та волонтерки проєкту «Фінансова грамотність» від Rotary Club International Олександри Губар.

Нагадаємо, що Cash flow (анг. грошовий потік)це гра-тренінг, спрямована на формування ефективних фінансових стратегій, розвиток стратегічного бізнес-мислення та опанування досвіду ефективних комунікацій.  В процесі гри учасники набувають декількох навичок: вміння швидко рахувати та вести власну фінансову звітність, вміння швидко приймати рішення, взаємодіяти з іншими учасниками гри, формувати ефективні фінансові стратегії, управляти думками та емоційним станом.

Цьогоріч, у межах реалізації Меморандуму про співробітництво та взаємодію з громадською організацією Rotary Club  International, у Черкаському державному технологічному університеті започатковано проєкт із навчання студентів фінансової грамотності та основам ефективних комунікацій. Інструментом напрацювання таких навичок виступає фінансова психологічна гра-тренінг  Cash flow.