,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшов кіберспортивний турнір з CS:GO
Понеділок, 04 жовтня 2021 11:43

У ЧДТУ пройшов кіберспортивний турнір з CS:GO

У ЧДТУ пройшов кіберспортивний турнір з CS:GO

Із 23 до 29 вересня 2021 року в Черкаському державному технологічному університеті відбувася кіберспортивний турнір із дисципліни CS:GO. Упродовж двох днів 5 команд змагалися за звання найкращої команди. 

Турнір складався із двох стадій: онлайн, де визначалися дві найкращі команди, та фінал у LAN форматі. На першому етапі прогнозований фаворит — команда Brawl Squad перемогла Team McQueen і  Repulse та впевнено пройшла до фіналу. Команда Repulse, після програшу в півфіналі команді Brawl Squad, у важкій боротьбі здолала Andrew birds у нижній сітці та все ж потрапила до фіналу. Переможцем турніру стала команда бравлерів, яка ледве не програла першу фінальну гру, але продемонструвала якісну гру на карті суперників, завдяки чому і перемогла. 

Для призерів турніру організатори підготували призи та подарунки. Команда Brawl Squad (капітан Єгор Смірнов, Олександр Яценко, Олександр Мірошніченко, Ілля Кадук, Ростислав Філоненко)  отримала золотий кубок переможця, солодощі та 2500 гривень, а команда Andrew birds, яка посіла друге місце, одержала 750 гривень та солодкі подарунки.

Турнір CSTU eSports організований Департаментом кіберспорту Студентської ради ЧДТУ у складі Марії Дішлі, Даніїла Кривка та Ігоря Осадченка. Успішне проведення турніру стало можливим завдяки допомозі спонсорів та партнерів: кіберспортивного клубу Z-Арена, сервісного центру Lomaster та Профспілкового комітету ЧДТУ.