,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ на базі Noosphere Engineering School відбувся онлайн вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant»
Понеділок, 04 жовтня 2021 10:01

У ЧДТУ на базі Noosphere Engineering School відбувся онлайн вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant»

У ЧДТУ на базі Noosphere Engineering School відбувся онлайн вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant»

28 вересня 2021 року в Noosphere Engineering School, що на базі Черкаського державного технологічного університету, успішно пройшов онлайн-вебінар, присвячений штучному інтелекту та нейронним мережам.

Онлайн-вебінар зібрав більше 30 учасників із усієї України - представлені були Черкаси, Дніпро, Київ, Вінниця, Львів та інші міста. Зважаючи на те, що майже половина учасників - дівчата, організатори стверджують, що сфери Data Science, machine learning стають все більш популярними, попри гендерні особливості та вік учасників.

Зі слів самих учасників, онлайн вебінар «Artificial Intelligence Now — create your own personal assistant!» видався надзвичайно цікавим, адже поєднав у собі такі важливі й актуальні напрями, якими цікавиться сучасна молодь – кодування та штучний інтелект. Участь у заході допомогла юним кодерам краще зрозуміти світ технологій і програмування та надихнула дізнатися більше про нові технології і програмування. 

Спікер вебінару - доктор технічних наук, професор кафедри робототехніки та спеціалізованих комп’ютерних систем ЧДТУ Євген Федоров зазначив, що проведення цікавих заходів на тему програмування та кодування є важливим для сучасної молоді, адже це дозволяє залучити до сфери віртуального світу, без якого нині неможливе наше життя, все більше охочих.