,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Інформаційний центр ЄС у ЧДТУ: актуальні програми та проєкти академічної мобільності та наукових досліджень
П'ятниця, 01 жовтня 2021 13:36

Інформаційний центр ЄС у ЧДТУ: актуальні програми та проєкти академічної мобільності та наукових досліджень

Інформаційний центр ЄС у ЧДТУ: актуальні програми та проєкти академічної мобільності та наукових досліджень

Інформаційний центр Євросоюзу в Черкаському державному технологічному університеті запрошує долучитись до актуальних програм та проєктів задля інтернаціоналізації освітнього процесу та наукової діяльності.

 

Стипендії Коледжу Європи: післядипломна освіта

Це можливість для випускників українських університетів продовжити освіту в провідному інституті європеїстики, де навчаються майбутні дипломати, міністри та чиновники європейських урядів. Ви вчитиметеся у компанії студентів з понад 50 країн світу, а стипендія покриє витрати на навчання, проживання, харчування і подорожі.

Вивчати будете одну з цих програм: 

  • Європейські економічні студії;

  • Європейські міждисциплінарні студії;

  • Студії з європейських міжнародних відносин та дипломатії;

  • Європейські правові студії;

  • Європейські політичні та адміністративні студії; 

  • Трансатлантичні відносини.

Кампуси коледжу знаходяться в Брюгге та Варшаві. Навчання розпочнеться у вересні 2022 року. Випускники отримають магістерські дипломи.

Дізнайтеся більше за посиланням: https://houseofeurope.org.ua/opportunity/260?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=261306245

 

ATLAS: Стипендії для кандидатів наук на проведення досліджень у Франції

Це можливість пройти стажування у сфері суспільних та гуманітарних наук у Франції. У вас буде стипендія на два-три місяці, протягом яких ви зможете проводити польові дослідження, працювати у бібліотеках та архівах. 

Стажування пройде у період з березня по липень або з вересня по грудень 2022 року. Стипендією опікується уряд Франції. 

Дізнайтеся більше за посиланням: https://houseofeurope.org.ua/opportunity/261?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=261306245

 

Програма Фонду Конрада Аденауера для громадських активістів 

Фонд Конрада Аденауера (KAS) у партнерстві з Центром підготовки та консультування (CTC) у Тбілісі оголошує конкурс для відбору учасників змішаної освітньої програми «Навчання дій громади». Змішана освітня програма включає курси електронного навчання (онлайн) та офлайн  курси в Тбілісі.

Дізнайтеся більше за посиланням : https://www.catprogramme.org/2021/08/30/call-for-applications/?fbclid=IwAR3ywhJtGHTHNEK2v82e-2Fm0Ww36jM5BgaL8A_F0bUnT-sAG6ckMBSO-DM&utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=261306245

 

Програма United People Global Sustainability Leadership Program 2022, USA

Грантова програма стажування  в США. UPG створює спільноти людей, що бажають впроваджувати позитивні зміни, що допоможуть побудувати більш стійкий світ. Якщо у вас є потенціал бути частиною цієї групи, запрошуємо подавати заявки. У 2021 році United People Global сертифікувала 526 лідерів у сфері сталого розвитку UPG з набору понад 4000 заявників, які впродовж 9 тижнів пройшли безкоштовну комплексну підготовку з лідерства та сталості. Після завершення цієї програми 60 молодих лідерів отримали право на безкоштовне навчання в США, щоб ще більше зміцнити свій потенціал позитивного лідерства. Лідери з питань сталого розвитку UPG навчаються як методам, так і інструментам, щоби стати послами позитивного управління громадами для сталого розвитку.  До участі запрошується молодь у віці 18-35 років. 

Кінцевий термін подачі заявок: 31 грудня 2021 року.

Дізнатися більше та подати заявку: https://upglive.org/UPGSustainability

 

Програма Community Solutions Program, USA 

Програма «Громадські рішення» (CSP)1 – це  річна програма розвитку професійного лідерства для людей, які працюють над посиленням своїх громад, вирішуючи питання, що стосуються навколишнього середовища, миру та вирішення конфліктів, прозорості та підзвітності, а також жінок та гендеру. Лідери громад будуть відібрані для участі у програмі, яка включає: 

  • чотиримісячне стипендіальне стажування у Сполучених Штатах;

  • участь в програмі навчання лідерству від Інституту громадянського лідерства;

  • розроблення та реалізація громадських ініціатив.

Якщо вам від 25 до 38 років, ви — лідер територіальної громади, працюєте у сфері громадської залученості, екологічних проблем, жінок та гендерних питань або миру та вирішення конфліктів, подайте заявку зараз, щоб співпрацювати та спілкуватися з організаціями США та іншими лідерами молодих громад з усього світу для досягнення сталого економічного, соціального, політичного та екологічного розвитку!

Кінцевий термін подачі заявок на програму: 27 жовтня 2021 року.

Дізнайтеся більше за посиланням http://bit.ly/csp2022apply

 

Зацікавились? Залишились запитання? Звертайтесь: 

Інформаційний центр ЄС, кафедра фінансів, ауд. 705/1. 

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.