,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройде дводенний тренінг «Основи ефективного блогінгу»
П'ятниця, 01 жовтня 2021 14:07

У ЧДТУ пройде дводенний тренінг «Основи ефективного блогінгу»

У ЧДТУ пройде дводенний тренінг «Основи ефективного блогінгу»

5-6 жовтня 2021 року Черкаський державний технологічний університет запрошує охочих до участі у тренінгу «Основи ефективного блогінгу». Захід пройде в межах міжнародного проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», який на Черкащині реалізовується спільно ЧДТУ та громадською організацією «Центр соціальних комунікацій».

Упродовж двох насичених та активних днів учасники тренінгу разом із тренерками шукатимуть відповіді на запитання, як написати ефективний текст, як привернути увагу до своєї новини, донести свою соціальну чи особисту позицію загалу, як монетизувати своє хобі, які інструменти застосовують для просування блогів та багато інших. 

Кількість місць для участі обмежена!

Тренери: декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ, доктор педагогічних наук, доцент кафедри іноземних мов Наталія Махиня 

кандидат філософських наук, доцент кафедри філософських і політичних наук Вікторія Даценко

Початок: 5 жовтня о 09:00 

Місце проведення: бул. Шевченка, 460, 1 корпус ЧДТУ, ауд. 712 

Телефон для реєстрації: +380673076647

 
Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.