,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ Олег Григор взяв участь у польсько-українському ректорському семінарі в Одесі
Вівторок, 28 вересня 2021 16:18

Ректор ЧДТУ Олег Григор взяв участь у польсько-українському ректорському семінарі в Одесі

Ректор ЧДТУ Олег Григор взяв участь у польсько-українському ректорському семінарі в Одесі

28 вересня 2021 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор разом із проректором з науково-дослідної роботи та міжнародних звязків Емілем Фауре взяли участь у  польсько-українському ректорському семінарі «Докторська підготовка та розвиток молодих учених у контексті кадрової політики польських та українських університетів», що проходив в Одеському національному університеті імені Іллі Мечникова.

На семінарі керівники закладів вищої освіти України та Польщі розглядали низку актуальних для розвитку сучасної освіти питань, зокрема обговорювали докторську підготовку та розвиток молодих науковців у Європі; підготовку аспірантів в Україні та Польщі: організація, управління та забезпечення якості. Жвавими були панельні дискусії на теми: «Розвиток молодих учених у контексті кадрової політики в українських та польських університетах – перспектива ректорів» і «Розвиток молодих учених у контексті кадрової політики в українських та польських університетах – перспектива молодих учених».

  Такі семінари   чудова можливість для обміну досвідом, обговорення актуальних для сучасної освіти питань. Міжнародні заходи розширюють географічні межі, збагачують контактами, дозволяють шукати спільні рішення тих чи інших задач, надихають до розвитку молодих науковців та закладу вищої освіти загалом, –  зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор