,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ готує кваліфікованих фахівців спільно з Черкаським обласним центром з гідрометеорології
Вівторок, 28 вересня 2021 13:26

ЧДТУ готує кваліфікованих фахівців спільно з Черкаським обласним центром з гідрометеорології

ЧДТУ готує кваліфікованих фахівців спільно з  Черкаським обласним центром з гідрометеорології

       Представниці  Черкаського обласного центру з гідрометеорології у межах співпраці зустрілися з бакалаврами та магістрами кафедри екології Черкаського державного технологічного університету.

      Начальниця відділу гідрометзабезпечення Ольга Прокопенко та метеорологиня І категорії, випускниця ЧДТУ Діана Мовсесян представили студентству інформативну презентацію про діяльність Черкаського обласного центру з гідрометеорології.

    — Ми зацікавлені у підготовці висококваліфікованих спеціалістів у галузі екології, тому ми прагнемо ознайомити вас зі специфікою роботи гідрометеослужби та дати роз'яснення щодо можливих викликів вашої майбутньої професії, —  зазначила начальниця відділу гідрометзабезпечення Черкаського обласного центру з гідрометеорології Ольга Прокопенко.

    Упродовж зустрічі зі студентами представниці Черкаського обласного центру з гідрометеорології розповіли про структуру Центру, завдання, основні напрями спостережень, види інформації, яку готує служба, способи інформування населення та перспективи розвитку гідрометслужби України.

    Наприкінці заходу перший проректор Черкаського державного технологічного університету Артем Гончаров, за дорученням ректора ЧДТУ Олега Григора, вручив колективу Черкаського обласного центру з гідрометеорології Подяку ЧДТУ за багаторічну партнерську співпрацю, вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців з екології та охорони навколишнього середовища та з нагоди 100-річчя Національної гідрометеорологічної служби України.

    — Партнерська співпраця Черкаського державного технологічного університету та Черкаського обласного центру з гідрометеорології триває не один рік, адже і університет, і кафедра екології відкриті до співпраці, до пошуку спільних рішень задля покращення екологічного стану Черкас та області. Ми пишаємося, що наші випускники вдало працевлаштовуються  в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології та будують успішні кар'єри,— наголосила завідувачка кафедри екології ЧДТУ Олена Хоменко.