,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ активно долучає стейкхолдерів до освітнього процесу
Вівторок, 28 вересня 2021 09:16

Кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ активно долучає стейкхолдерів до освітнього процесу

Кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ активно долучає стейкхолдерів до освітнього процесу

Кафедра автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування та дизайну Черкаського державного технологічного університету активно долучає до освітнього процесу стейкхолдерів - експертів-фахівців у сфері автомобільного транспорту. 

 27 вересня 20221 року, в межах співпраці зі стейкхолдерами, на кафедрі автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ пройшла відкрита лекція для студентів з дисципліни «Організація автомобільних перевезень» із залученням директора ТОВ «Черкасиавто-транссервіс» Сергія Толкачова, під час якої студенти дізналися про особливості функціонування транспортної системи Черкаської області.

Минулого тижня у межах співпраці зі стейкхолдерами заступник генерального директора з питань перевезень ПрАТ Черкасиавтотранс Олександр Приходько провів для студентів спеціальності 275 - «Транспортні технології» лекцію з дисципліни «Пасажирські перевезення».

Після таких лекцій студенти ставили низку запитань, виявляючи зацікавленість розвитком транспортної системи пасажирських перевезень у Черкасах та області.