,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»
Четвер, 08 липня 2021 11:45

На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»

На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт спеціалізації «Графічний дизайн»

На кафедрі дизайну Черкаського державного технологічного університету відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт весняної сесії 1 і 2 курсів спеціалізації «Графічний дизайн». На перегляд представлені роботи, у яких студенти розкрили свій творчий потенціал у графічних техніках, основах проєктної графіки тощо. 

Представлені роботи студентів із дисциплін: «Рисунок», «Живопис», «Основи проєктної графіки», «Комп'ютерна графіка», «Графічні техніки», «Основи фотографіки і анімації».

Графічний дизайн передбачає підготовку фахівців підготовку фахівців з розробки фірмового стилю, товарних знаків, оформлення упаковки, рекламних і соціальних плакатів, дизайну книжних та періодичних видань. Отримані знання можуть бути застосовані в рекламних агентствах, видавництвах, редакціях журналів і газет, у поліграфічних фірмах та на підприємствах, при створенні спецефектів на кіностудіях та телеканалах, у дизайні комп'ютерних ігор тощо.