,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини влаштував День ЧДТУ в Золотоноші
Понеділок, 24 травня 2021 14:23

Єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини влаштував День ЧДТУ в Золотоноші

Єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини влаштував День ЧДТУ в Золотоноші

21 травня 2021 року з гаслом «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» та з профорієнтаційною метою Черкаський державний технологічний університет завітав до Золотоніської територіальної громади на запрошення міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського.

Під час Дня ЧДТУ на центральній площі міста науковці демонстрували сучасне обладнання, винаходи та досягнення студентів, заохочували школярів до участі в захопливих дослідах, майстер-класах, вікторинах та конкурсах, розповідали про розмаїття спеціальностей в єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону та перспективи працевлаштування за фахом.

З особливостями навчання в Черкаському державному технологічному університеті молодь громади ознайомив ректор ЧДТУ Олег Григор. Відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Сергій Мильніченко допоміг зорієнтуватися у нюансах цьогорічної вступної кампанії, зауваживши переваги регіонального коефіцієнта. Декани факультетів розповіли про освітні програми, успішних випускників, можливості стажування та працевлаштування. Голова студентської ради ЧДТУ Юлія Загоровська привідкрила завісу студентського життя, насиченого не лише навчанням, а й цікавими заходами, культурними подіями, проєктами та ініціативами.  Музичним подарунком жителям Золотоніської громади став виступ студентського гурту «Шутки в сторону». 

Упродовж Дня ЧДТУ у Золотоноші всі охочі мали нагоду вільно поспілкуватися з представниками університету, поставити запитання та отримати вичерпні відповіді, адже зовсім скоро випускники, склавши ЗНО, обиратимуть заклад вищої освіти для навчання, а Черкаський державний технологічний університет пропонує усі спеціальності, необхідні для розвитку як регіону, так і країни.